Kinderpsychotherapie Utrecht

Het Belang van Goede Hulp?

Het is lastig om er achter te komen wat goede psychologische hulp is en wie dat kan leveren. Ons antwoord op die vraag is dat verantwoorde zorg altijd afkomstig is van wetenschappelijk (postacademisch) geschoolde therapeuten. Wat dat betreft bent u bij ons aan het juiste adres. Onze therapeuten zijn allen intensief geschoold en ervaren in kinder- en jeugdtherapie en/ of ouderbegeleiding.

In reactie op de transitie jeugdzorg hebben wij ons sinds 2014 verenigd in een samenwerkingsverband. Binnen ons verband werken zowel GZ psychologen (Basis GGZ) als kinderpsychotherapeuten en psychiaters (Specialistische GGZ).

Door ons met elkaar te verbinden kunnen wij u nog beter van dienst zijn in het leveren van kwalitatief hoogstaande zorg. Wij hebben een gezamenlijk overleg waarin wij complexe vragen bespreken en elkaar kunnen adviseren. We kunnen ook gemakkelijk onderling verwijzen, als wij denken dat dat beter bij uw kind past. Per slot van rekening moet het ook “klikken” tussen u/uw kind en de therapeut/behandelaar.

De kracht van onze samenwerking is tevens te zien aan de diversiteit van ons hulpaanbod. Zo is er voor bijna iedere vraag een antwoord en kunnen we u in de meeste gevallen direct helpen. In het zeldzame geval dat onze hulp niet zou passen, denken wij met u mee over het beste hulpaanbod voor uw specifieke situatie. Zo wordt u niet van het kastje naar de muur gestuurd. Mede door harmonie door verbondenheid. Vinden wij de psychische balans door de juiste afstemming.